Palvelut

The Aamupuuro

Päivän tärkein ateria on aamupala. Me tarjoamme arkena edullisen, mutta täyttävän aamupalan, jolla jaksat pitkälle päivään.

Puuro & Kahvi maanantaista perjantaihin klo. 8:00 – 10:00 – 3.50€.

Aamusta asti tarjolla myös muita herkullisia eväitä.

Lounas

Arkisin 10:30 – 14:00 ja lauantaisin 11:00 – 15:00

Keitto- ja salaattilounas seisovasta pöydästä 11€

Lämmin lounas seisovasta pöydästä 13€

Pub & Yökerho

Yökerho auki lauantaisin 22 – 04. Katso lisää Pankin somesta.

catering

Rakennamme asiakkaan tarpeisiin sopivan palvelun. Voit tilata meiltä kaikkea alkupaloista jälkiruokiin ja tilavuokrasta henkilövuokraukseen. Toimitamme ruuat paikan päälle tai pakkaamme ne valmiiksi noutoasi varten. Kysy lisää henkilökunnaltamme.

Lounaan töihinkuljetus

Toimitamme lounaita työpaikoille erillisen sopimuksen mukaan.    (Minimitilaus 10hlö/pvä)

Mahdollisuuksia on monia ja olemme joustavia erityistoiveiden kanssa. Ota rohkeasti yhteyttä niin suunnitellaan teidän työpaikalle sopiva kattaus.

Leivonnaiset

Meiltä voit tilata niin suolaiset kuin makeatkin leivokset arkeen ja juhlaan. Tutustu alla olevasta linkistä leipomuksiimme tai kysy lisää henkilökunnaltamme.

Street Food

Street food- keittiö aukeaa jälleen  uudella kesä menulla perjantaina 30.6.2023

Aukiolo ajat 30.6.2023 eteenpäin perjantaina klo 15.00-23.00 (keittiö kiinni klo 20.00) Lauantaina klo 12.00-20.00 (keitti kiinni klo 20.00) 

Usein kysyttyä

Lue nämä ennen tarkempaa tiedustelua

Meille tulee yhteydenottoja useita eri reittejä. Tulee puheluita, viestejä ja Whatsappeja kolmeen puhelimeen, viestejä ja kommentteja sosiaalisen median kanaville, sähköposteja ja joskus paperilappusiakin. Yleensä ottaen Pankin arki on aika hektistä, joten kaikkia foorumeja ei ehditä lukea päivittäin. Varmimmin saat yhteyttä ja asiasi käsittelyyn, jos laitat sähköpostia, soitat tai tulet käymään Pankilla 🙂 

Pankille pääsee harjoitteluvuoroihin hyvin matalalla kynnyksellä, sen jälkeen asenne ratkaisee! Ainut vaatimus töiden aloittamiselle on hygieniapassi ja halu tehdä töitä. Laita sähköpostia niin sovitaan tapaaminen 🙂

Kun korona hellittää niin pidetään kunnon kemut 🙂